Μυστήριο καλύπτει τον εντοπισμό ενός όπλου μέσα σε ένα χάρτινο δέμα που βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και είχε ως προορισμό τις ΗΠΑ.
Το δέμα εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας (13/11) από υπάλληλο εταιρείας security στο Κέντρο Αεροπορικού Ταχυδρομείου του Ελ.Βενιζέλος κατά τον έλεγχο με ακτίνες X-ray.
Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί όπου αποσφράγισαν το δέμα και βρήκαν ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών, έναν γεμιστήρα και επτά σφαίρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το εν λόγω δέμα παραδόθηκε στις 7 Νοεμβρίου σε πρακτορείο των ΕΛΤΑ στην οδό Μητροπόλεως.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.