Τον συμμαθητή του γιου του προσπάθησε να αποπλανήσει ένας 53χρονος Σύρος στα Χανιά.
Ο άνδρας, προσφέροντας 10 ευρώ στο παιδί, φέρεται να επιχείρησε να το παρασύρει στο σπίτι του στα Χανιά προκειμένου να ασελγήσει σε βάρος του. Όπως ανέφερε στις Αρχές το παιδί, ο 53χρονος τον προσέγγισε γύρω στις 16.00 το απόγευμα της Κυριακής και του πρότεινε να πάνε σπίτι του προσφέροντάς του 10 ευρώ.
Από την έρευνα που έγινε και την εξέταση του ανηλίκου παιδιού διαπιστώθηκε πως δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 53χρονος προσέγγιζε το αγόρι από την Ουκρανία, καθώς πριν από περίπου έναν χρόνο και συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2022, φέρεται να είχε ασελγήσει σε βάρος του .
Τότε, ο κατηγορούμενος φέρεται να οδήγησε το παιδί στο σπίτι του εκεί όπου άρχισε να το θωπεύει στα γεννητικά του όργανα προχωρώντας παράλληλα σε αυνανισμό.
Μέσω της Snappi και της ψηφιακής της κάρτας, οι χρήστες μπορούν να λάβουν το μέγιστο ποσό του Fuel Pass 2026 με μια εύκολη και γρήγορη online διαδικασία.
Το κοινό της Αθήνας έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τη δημιουργικότητα της LEGO® με τη συγκίνηση της Formula 1, στο The Mall Athens, μέχρι τις 11 Απριλίου.