Τον συμμαθητή του γιου του προσπάθησε να αποπλανήσει ένας 53χρονος Σύρος στα Χανιά.
Ο άνδρας, προσφέροντας 10 ευρώ στο παιδί, φέρεται να επιχείρησε να το παρασύρει στο σπίτι του στα Χανιά προκειμένου να ασελγήσει σε βάρος του. Όπως ανέφερε στις Αρχές το παιδί, ο 53χρονος τον προσέγγισε γύρω στις 16.00 το απόγευμα της Κυριακής και του πρότεινε να πάνε σπίτι του προσφέροντάς του 10 ευρώ.
Από την έρευνα που έγινε και την εξέταση του ανηλίκου παιδιού διαπιστώθηκε πως δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 53χρονος προσέγγιζε το αγόρι από την Ουκρανία, καθώς πριν από περίπου έναν χρόνο και συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2022, φέρεται να είχε ασελγήσει σε βάρος του .
Τότε, ο κατηγορούμενος φέρεται να οδήγησε το παιδί στο σπίτι του εκεί όπου άρχισε να το θωπεύει στα γεννητικά του όργανα προχωρώντας παράλληλα σε αυνανισμό.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.