Λάρισα: Αυτοψία στη γέφυρα δίπλα από την κοίτη του Πηνειού, αναχώματα στήνουν οι κάτοικοι

Λάρισα: Αυτοψία στη γέφυρα δίπλα από την κοίτη του Πηνειού, αναχώματα στήνουν οι κάτοικοι

Οι υπάλληλοι του Συνδέσμου Εργοληπτών εμφανίστηκαν καθησυχαστικοι - Συνεχίζονται οι προσπάθειες απεγκλωβισμού σε διάφορα σημεία της πόλης

Collage_Maker-09-Sep-2023-01-50-AM-7465
Αυτοψία στη γέφυρα της οδού Κοζάνης, στην εξωτερική κοίτη του Πηνειού, δίπλα από το Αισθητικό Άλσος, πραγματοποίησαν αργά το βράδυ της Παρασκευής, υπάλληλοι του Συνδέσμου Εργοληπτών Δημοσίων Εργών Ν. Λάρισας.

Οι υπάλληλοι, αφού έλεγξαν το οδόστρωμα της γέφυρας, εμφανίστηκαν καθησυχαστικοι και μετά από λίγη ώρα αποχώρησαν, σύμφωνα με το larissanet.gr.

Το απόγευμα λήφθηκε η απόφαση από τις αρχές να κλείσει η γέφυρα, ενώ οι κάτοικοι των Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν τις ισόγειες κατοικίες της περιοχής τους.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι προσπάθειες απεγκλωβισμού σε διάφορα σημεία της πόλης, τα οποία έχουν “παγιδευτεί” με νερό.

Κλείσιμο
202309082345373312


Χαρακτηριστική είναι η επιχείρηση πριν από λίγο στην οδό Ελευθερίας στην περιοχή όπισθεν της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας.

Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις διάσωσης Λαρισαίων


Στο μεταξύ τα νερά του Πηνειού έχουν «μπει» σε συνοικίες που βρίσκονται στα προάστια της πόλης, με τους κατοίκους να έχουν βγει στους δρόμους και να στήνουν αναχώματα με σακιά προκειμένου να προστατευτούν.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης