Καύσωνας Κλέων - Γιώργος Τσατραφύλλιας: «Όχι δεν θα πεθάνουμε όλοι»
Θέλει προσοχή, ψυχραιμία και όχι πανικό...
Ένα βίντεο για τον επερχόμενο καύσωνα «Κλέων» που αναμένεται να χτυπήσει τη χώρα μας το επόμενο δεκαήμερο δημιούργησε ο Γιώργος Τσατραφύλλιας.
Ο μετεωρολόγος του Alpha με χιούμορ και ψυχραιμία απάντησε στο «θα πεθάνουμε όλοι» καθώς πλησιάζει ο καύσωνας και δίνει χρήσιμες συμβουλές για το πώς πρέπει να αντιμετωπίσουμε τη ζέστη.
Αρχικά, ο μετεωρολόγος υπενθυμίζει πως έχουμε Ιούλιο μήνα κάτι που σημαίνει ότι θα έχουμε ζέστη και λέει πως «θέλει προσοχή και όχι πανικό».
«Κατ' αρχάς, φροντίστε τις ημέρες του καύσωνα, επειδή θα σκάει ο τζίτζικας πραγματικά, να μην κάνετε ηλιοθεραπεία με ντάλα ήλιο. Φτάνει, μαυρίσατε τον Ιούνιο στις ταράτσες», λέει αρχικά για να τονίσει: «Τρώτε πολλά φρούτα, λαχανικά και ελαφρά γεύματα. Τι το θέλεις το κοκορέτσι με τέτοια ζέστη; Νερό άφθονο να πίνεις, όχι μόνο βότκες και σφηνάκια, έλεος! Το νου σας στα νήπια, τα ηλικιωμένα μέλη και τα ζωάκια. Κανονίστε να ακούσω ότι αφήσατε στο αυτοκίνητο παιδί ή ζωάκι. Αλίμονό σας! Μην ξεχάσετε να φοράτε καπέλο και μαύρα γυαλιά».
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»