Εκτέλεση στον Κορυδαλλό: Είδα τη σύζυγο του ενός θύματος να κλαίει στο μπαλκόνι, τα παιδιά του φώναζαν «μπαμπά, μπαμπά»

Εκτέλεση στον Κορυδαλλό: Είδα τη σύζυγο του ενός θύματος να κλαίει στο μπαλκόνι, τα παιδιά του φώναζαν «μπαμπά, μπαμπά»

Ο γρίφος που καλείται να λύσει η ΕΛΑΣ και η ανησυχία  για νέο «κύκλο αίματος» στη Greek Mafia

koridalos_dolofonia_xr
Για την διπλή εκτέλεση στον Κορυδαλλό το βράδυ της Τετάρτης με δύο άνδρες να πέφτουν νεκροί από πυρά Καλάσνικοφ μίλησε κάτοικος της περιοχής περιγράφοντας τις πρώτες στιγμές μετά το διπλό φονικό.

«Ακούσαμε δύο δυνατούς ήχους με ένα κενό μεταξύ τους. Πίστεψα πως κάπου έγινε έκρηξη» είπε αρχικά στον ΑΝΤ1 και συνεχίζοντας για όσα ακολούθησαν είπε «τρέξαμε στο σημείο να δούμε τι συμβαίνει και είδαμε μία γυναίκα - τη σύζυγο του ενός θύματος - μαζί με τα παιδιά της στο μπαλκόνι να κλαίει και να φωνάζει και τα ανήλικα παιδιά να φωνάζουν "Μπαμπά, μπαμπά"».

Ο ίδιος κάτοικος είπε ότι «είδαμε το τζιπ να φεύγει από το σημείο όμως δεν προλάβαμε να δούμε πρόσωπα».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ct7w1617khmh)


Ο γρίφος που καλείται να λύσει η ΕΛΑΣ

Ένα καμένο αυτοκίνητο, δύο καλάσνικοφ και ένα συμβόλαιο θανάτου συνθέτουν το μυστήριο που καλούνται να λύσουν οι Αρχές για την εξιχνίαση της διπλής εκτέλεσης στον Κορυδαλλό το βράδυ της Τετάρτης, με θύματα έναν 37χρονο και τον 30χρονο κουνιάδο του.

Κλείσιμο
Οι Αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών θεωρούν πως το διπλό συμβόλαιο θανάτου που εκτέλεσαν οι δολοφόνοι με το τζιπ αποτελεί μέρος του «πόλεμου» ανάμεσα σε ομάδες ανθρώπων της νύχτας ενώ εκτιμούν ότι ανοίγει ένα νέο κύκλο αίματος στους κόλπους της Greek Mafia.

Οι Αστυνομικοί προσπαθούν να «χαρτογραφήσουν» τη διαδρομή που ακολούθησαν οι εκτελεστές με το κλεμμένο, μαύρο τζιπ μέχρι την οδό Δωδεκάτης όπου μέσα σε δύο λεπτά γάζωσαν με περισσότερες από 40 σφαίρες τον 37χρονο «Ράμπο» και τον κουνιάδο του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ct74isht7w7l)


Παράλληλα, έχουν στα χέρια τους υλικό από το κλειστό κύκλωμα της πολυκατοικίας που διέμεναν τα θύματα και από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ώστε να εντοπίσουν τα σημεία από τα οποία πέρασαν οι δράστες διανύοντας μια απόσταση 9 χιλιομέτρων μέχρι το τούνελ στον Σκαραμαγκά όπου έβαλαν φωτιά στο τζιπ.

Τόσο το όχημα της διαφυγής των εκτελεστών όσο και η θωρακισμένη Mercedes του «Ράμπο» και το Smart του 30χρονου έχουν μεταφερθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. και εξετάζονται, ενώ κρίσιμη θεωρείται και η κατάθεση μιας γυναίκας που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στη δολοφονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος το τελευταίο διάστημα είχε υποψιαστεί πως αποτελεί «στόχο» για τις αντίπαλες ομάδες της μαφίας και για αυτό το λόγο κυκλοφορούσε με θωρακισμένο όχημα.

Ειδήσεις σήμερα:

Τραμπ, Σπαρτιάτες και UFO στις εκλογές - Οι περίεργοι συνδυασμοί και οι καραμπόλες στις λίστες

Γυμνός, με ιερόδουλες και ναρκωτικά - Στο διαδίκτυο 9.000 φωτογραφίες του Χάντερ Μπάιντεν

Η ΕΕ έκοψε τον «γόρδιο δεσμό» του μεταναστευτικού - Τα οφέλη για την Ελλάδα

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης