Κρατούμενος σε Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων είναι ο ένας από τους δύο ανήλικους Έλληνες που διέρρηξαν τρία καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας στο διάστημα από τις 13 ως τις 19 Φεβρουαρίου και διέφευγαν κάθε φορά με κλεμμένη μοτοσικλέτα.
Οι ανήλικοι δράστες παραβίασαν τις εισόδους δύο αρτοποιείων και ενός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και άρπαξαν από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά και διάφορα καπνικά προϊόντα, ενώ έκλεψαν και μια σταθμευμένη μοτοσικλέτα η οποία βρέθηκε εγκαταλελειμμένη και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά της.
Οι τρεις διαρρήξεις εξιχνιάστηκαν από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας και ταυτοποιήθηκαν οι δυο νεαροί. Στην δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για διακεκριμένες κλοπές και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, περιλαμβάνονται και οι γονείς τους για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.