Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα: «Πήγε στην Αθήνα για να κάνει πρόταση γάμου» - Συγκλονίζει ο πατέρας του Δημήτρη που σκοτώθηκε στα Τέμπη

Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα: «Πήγε στην Αθήνα για να κάνει πρόταση γάμου» - Συγκλονίζει ο πατέρας του Δημήτρη που σκοτώθηκε στα Τέμπη

Ο Δημήτρης Ασλανίδης, ήταν 26 ετών - Δικαίωση ζητά η οικογένεια του

pateras_thymatos_xr
Ο Δημήτρης Ασλανίδης, ήταν 26 χρονών και είναι ανάμεσα στα θύματα της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη. Ο πατέρας του, μιλώντας για τον γιό του στον ΣΚΑΙ, ανέφερε ότι είχε επιβιβαστεί στο μοιραίο τρένο για να ζητήσει το «χέρι» της αγαπημένης του. «Πάνω που άνοιγε τα φτερά του, του τα έκοψαν», πρόσθεσε.

Ο κ. Ασλανίδης, είπε ότι ο Δημήτρης έλει δικαίωση, «αι ο φίλος του ο Σωτήρης και όλα τα παιδιά. Θα το πάμε μέχρι τέλους, να αποδοθούν οι ευθύνες όχι μόνο στον σταθμάρχη αλλά σε όλους όσοι εμπλέκονται». Επεσήμανε, ότι η φωνή του, είναι η φωνή του γιού του.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqxgckn60de1)

Ο Παύλος Ασλανίδης επισήμανε επίσης ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ταυτοποίηση DNA και πως τον ενημέρωσαν από την Αστυνομία ότι θα έχουν κάτι οριστικό την Κυριακή.

«Ποιοι από τους πολιτικούς θα πάνε φυλακή για όλες αυτές τις τραγικές, εγκληματικές, δολοφονικές ενέργειες. Δεν θέλουμε να γίνει πάλι μία υπόθεση σαν το Μάτι», είπε από την πλευρά του ο δικηγόρος του Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.


Ειδήσεις σήμερα

Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα: Πώς ο σταθμάρχης «έχασε» τα τρένα για 16 λεπτά

Τουρκία: Εκλογικό δώρο στον Ερντογάν η διάσπαση της «συμμαχίας των 6» της αντιπολίτευσης

Market pass: «Τρέχουν» οι πληρωμές για 2,3 εκατομμύρια δικαιούχους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης