Δύο υπουργικές αποφάσεις υπογράφηκαν σήμερα, για την αναθεώρηση του γενικού πολεοδομικού σχεδίου της δημοτικής κοινότητας Ευκαρπίας και την αλλαγή χρήσης του πρώην εργοστασίου της ΑΓΝΟ. Έτσι δίνεται η δυνατότητα στον Δήμο, να προχωρήσει στην υλοποίηση των σχεδίων, ώστε το πρώην εργοστάσιο να πάψει να είναι ένα κουφάρι επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία και να μετατραπεί σε χώρο πρασίνου και αναψυχής. Ταυτόχρονα ανοίγει ο δρόμος για τη δημιουργία πάρκων, κοινόχρηστων χώρων, παιδικών χαρών, ενώ αλλάζει και ο συντελεστής δόμησης.
Με αφορμή την υπογραφή των δύο υπουργικών αποφάσεων, από τον υφυπουργό χωροταξίας και αστικού περιβάλλοντος κ. Νικόλαο Ταγαρά, ο υφυπουργός εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης έκανε την εξής δήλωσε: «Οι αποφάσεις αυτές, αποτελούν έμπρακτες αποδείξεις ότι ο Τομέας Μακεδονίας και Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών, η Κυβέρνηση και προσωπικά ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ενδιαφέρονται για την επίλυση ζωτικών προβλημάτων της περιοχής. Όπως είχα επισημάνει όταν, με τον γενικό γραμματέα χωροταξικού σχεδιασμού και αστικού περιβάλλοντος κ. Ευθύμιο Μπακογιάννη είχαμε πραγματοποιήσει αυτοψία στο χώρο του ΑΓΝΟ. Βήμα - βήμα λύνουμε προβλήματα της δυτικής Θεσσαλονίκης -και όχι μόνο. Μιλάμε με πράξεις - όχι με λόγια. Άναψετο πράσινο φως για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των πολιτών των δύο περιοχών»
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.