Σταμάτης Κόκοτας: Με δημοτική δαπάνη η κηδεία του στο Κοιμητήριο Ζωγράφου

Σταμάτης Κόκοτας: Με δημοτική δαπάνη η κηδεία του στο Κοιμητήριο Ζωγράφου

Θα τελεστεί την ερχόμενη Τρίτη 4 Οκτωβρίου - «Ανεκτίμητη η προσφορά του στην πολιτιστική και καλλιτεχνική ζωή της χώρας» σημείωσε σε ανακοίνωση ο δήμαρχος Ζωγράφου

κοκοτας-σταματης0272
Μεγάλη θλίψη σκόρπισε η είδηση της απώλειας του «τεράστιου» Έλληνα ερμηνευτή, Σταμάτη Κόκοτα, με τη φωνή που έγραψε ιστορία στην χρυσή εποχή του λαϊκού τραγουδιού των δεκαετιών του '60 και '70. Η κηδεία του θα τελεστεί με δημοτική δαπάνη την ερχόμενη Τρίτη στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ήταν παλιός κάτοικος Ζωγράφου, ενώ στο παρελθόν διετέλεσε και δημοτικός σύμβουλος της περιοχής. Σε σχετική ανακοίνωση, ο δήμαρχος Ζωγράφου κ. Βασίλης Θώδας εξέφρασε την μεγάλη του θλίψη για την απώλεια του κορυφαίου Έλληνα τραγουδιστή Σταμάτη Κόκοτα, σημειώνοντας ότι η προσφορά του στην πολιτιστική και καλλιτεχνική ζωή της χώρας είναι ανεκτίμητη.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, η κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα -μετά από πρόταση του δήμαρχου Ζωγράφου και έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου- θα γίνει με δημοτική δαπάνη την ερχόμενη Τρίτη (4/10/2022) στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Θυμίζεται ότι ο Σταμάτης Κόκοτας άφησε την τελευταία πνοή του τα ξημερώματα του Σαββάτου (1/10/2022) στο νοσοκομείο «Ασκληπιείο Βούλας» βυθίζοντας στη θλίψη συγγενείς και φίλους.

Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο Σταμάτης Κόκοτας

Το ανατριχιαστικό σημείωμα του αυτόχειρα στην Καβάλα λίγο πριν σκοτώσει μάνα και παιδί

Μέτρα και στους... οίκους ανοχής εξαιτίας των φουσκωμένων λογαριασμών ρεύματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης