Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στην κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη στο Α΄ Νεκροταφείο με συναδέλφους της σπουδαίας ηθοποιού να την αποχαιρετούν μετά τον θάνατό της την περασμένη Κυριακή.
Από τους πιο συγκινητικούς αποχαιρετισμούς αυτός της Ζωζώς Σαπουντζάκη η οποία μίλησε και για την τελευταία συνάντησή της με την Μάρθα Καραγιάννη αλλά έστειλε και το τελευταίο μήνυμα της στη φίλη της.
«Κάναμε όνειρα μάζι, με γέλασε όμως γιατί έφυγε μόνη της» είπε συγκινημένη η Ζωζώ Σαπουντζάκη για την απώλεια της Μάρθας Καραγιάννη.
Ειδικά, δε, για την τελευταία τους συνάντηση είπε ότι «δεν μπορούσε να μου μιλήσει καλά στο κρεβάτι που ήταν. Χαιρόταν και μου έσφιγγε το χέρι».
Όταν, τέλος, η Ζωζώ Σαπουντζάκη ρωτήθηκε για το ποιος θα ήθελε να είναι ο τελευταίος αποχαιρετισμός της στην Μάρθα Καραγιάννη είπε «αγαπιόμαστε με τη Μάρθα. Να με περιμένει».
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.