Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στην κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη στο Α΄ Νεκροταφείο με συναδέλφους της σπουδαίας ηθοποιού να την αποχαιρετούν μετά τον θάνατό της την περασμένη Κυριακή.
Από τους πιο συγκινητικούς αποχαιρετισμούς αυτός της Ζωζώς Σαπουντζάκη η οποία μίλησε και για την τελευταία συνάντησή της με την Μάρθα Καραγιάννη αλλά έστειλε και το τελευταίο μήνυμα της στη φίλη της.
«Κάναμε όνειρα μάζι, με γέλασε όμως γιατί έφυγε μόνη της» είπε συγκινημένη η Ζωζώ Σαπουντζάκη για την απώλεια της Μάρθας Καραγιάννη.
Ειδικά, δε, για την τελευταία τους συνάντηση είπε ότι «δεν μπορούσε να μου μιλήσει καλά στο κρεβάτι που ήταν. Χαιρόταν και μου έσφιγγε το χέρι».
Όταν, τέλος, η Ζωζώ Σαπουντζάκη ρωτήθηκε για το ποιος θα ήθελε να είναι ο τελευταίος αποχαιρετισμός της στην Μάρθα Καραγιάννη είπε «αγαπιόμαστε με τη Μάρθα. Να με περιμένει».
Δυναμική παρουσία στο Delphi Economic Forum – Αναδείχθηκε ο ρόλος ενός διαχρονικού κλάδου και το ισχυρό αποτύπωμά του σε δημόσια έσοδα, παραγωγή και απασχόληση.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.