Πάνω από 70 είναι τα παιδιά που νοσηλεύονται με κορωνοϊό σε παιδιατρικά νοσοκομεία και παιδιατρικές κλινικές της χώρας αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννακός.
Σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκο, μόνο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης βρίσκονται 8 παιδιά, με αποτέλεσμα η παιδιατρική κλινική να είναι γεμάτη. Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ αποδίδει τη συγκεκριμένη εξέλιξη στη μη τήρηση των απαιτούμενων υγειονομικών μέτρων και επισημαίνει: «Καλύτερα μάσκα, τεστ, αποστάσεις παρά στον θάλαμο ενός παιδιατρικού νοσοκομείου».
Αναλυτικά η δήλωσή του
«Λόγω μη τήρησης των μέτρων προστασίας εφέτος το καλοκαίρι έχουμε το μεγαλύτερο αριθμό νοσηλευόμενων παιδιών με κορωνοϊό στα νοσοκομεία. Μεγαλύτερο από το χειμώνα παρ’ ότι λειτουργούσαν τα σχολεία.
Και βέβαια για να κρίνεται επιβεβλημένη η εισαγωγή των παιδιών σε νοσοκομείο εμφανίζουν σοβαρά συμπτώματα», τονίζει ο Μιχάλης Γιαννάκος.
Στη συνέχεια προσθέτει: «Σήμερα νοσηλεύονται 40 παιδιά στο Παίδων Αγίας Σοφίας, 11 παιδιά στο Αγλαΐα Κυριακού, 10 παιδιά στο Παίδων Πεντέλης και 5 παιδιά στο Καραμανδάνειο.
Επίσης, νοσηλεύονται με κορωνοϊό πολλά παιδιά στις παιδιατρικές κλινικές νοσοκομείων.
Παράδειγμα, στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης είναι γεμάτη η παιδιατρική κλινική στην οποία νοσηλεύονται 8 παιδάκια με κορωνοϊό. Προσοχή οι γονείς. Τήρηση των μέτρων προστασίας. Καλύτερα μάσκα, τεστ, αποστάσεις παρά στον θάλαμο ενός παιδιατρικού νοσοκομείου».
Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η Dialectica συγκαταλέγεται στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης, σύμφωνα με τη λίστα FT1000: Europe’s Fastest Growing Companies που δημοσιεύουν οι Financial Times σε συνεργασία με τη Statista.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.