Αίγινα: 89χρονος που τον αναζητούσαν στο Καλαμάκι Αττικής ο άντρας που βρέθηκε η σορός του
Οι συγγενείς του αναγνώρισαν τη σορό του που βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή «Αγίων» - Φορούσε μαγιό και έφερε χειρουργικές τομές στο στέρνο και στο αριστερό πόδι
Αναγνωρίστηκε η σορόςάντρα που εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 18 Ιουνίου 2022, στη θαλάσσια περιοχή «Αγίων» στην Αίγινα.
Ειδικότερα, πρόκειται για 89χρονο, για τον οποίο είχαν ξεκινήσει εκτεταμένες έρευνες εντοπισμού στις 15 Ιουνίου στο Καλαμάκι Αττικής και τον αναγνώρισαν συγγενικά του πρόσωπα.
Ο 89χρονος τελικά βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή της Αίγινας, από περιπολικό τουΛιμενικού Σώματοςπου τον εντόπισε και τον ανέσυρε.
Ο άντρας φορούσε μαύρο μαγιό, ενώ είχε χειρουργικές τομές στο στέρνο και στο αριστερό πόδι. Είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Την προανάκριση είχε αναλάβει το Λιμεναρχείο Αίγινας που παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Η τεχνολογία, η τεχνητή νοημοσύνη αλλά και οι πρωτοπόρες επιχειρήσεις δημιουργούν νέα δεδομένα στην αγροτική παραγωγή, συνδυάζοντας την αποδοτικότητα, με τη βιωσιμότητα και την παραγωγή με την αειφορία. Διότι η γεωργία του 21ου αιώνα οφείλει να είναι έξυπνη.
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.