Διέρρηξε δυο φορές το ίδιο περίπτερο στην Καλαμάτα

Διέρρηξε δυο φορές το ίδιο περίπτερο στην Καλαμάτα

Ο 22χρονος δράστης έκλεψε μετρητά και είδη καπνού

kalamata123
Μετά την επιτυχημένη διάρρηξη που έκανε την προηγούμενη Κυριακή σε ένα περίπτερο στην Καλαμάτα, από το οποίο είχε αρπάξει χρήματα και καπνικά προϊόντα, το «χτύπησε» και δεύτερη φορά την περασμένη Πέμπτη ένας 22χρονος Έλληνας που έκλεψε και πάλι μετρητά και είδη καπνού!

Όμως, οι δύο διαρρήξεις στο ίδιο περίπτερο εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας που ανακάλυψαν τα στοιχεία ταυτότητας του νεαρού "θεριακλή" και τον εντόπισαν. Στην κατοχή του βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων που αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του περιπτέρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Σκαρφάλωσαν σε ταράτσα για να ξηλώσουν σωλήνες και μπόιλερ

Περίσσιο θράσος είχαν δύο Ρομά, οι οποίοι σκαρφάλωσαν στην ταράτσα ενός σπιτιού στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού και άρχισαν να ξηλώνουν το μπόιλερ του θερμοσίφωνα, καθώς και τους χάλκινους σωλήνες ύδρευσης! Όμως, έγιναν αντιληπτοί από περίοικους οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και οι άνδρες της Άμεσης Δράσης τους έπιασαν στα πράσα, πριν προκαλέσουν εκτεταμένες ζημιές. Οι δυο «κυνηγοί» χαλκού οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής, ενώ ερευνάται αν εμπλέκονται και σε άλλες.

Ειδήσεις σήμερα:

Δίχως τέλος το θρίλερ με το ρεσάλτο στα ελληνικά τάνκερ: «Μετά το Σάββατο έκοψαν κάθε επικοινωνία», λέει μητέρα ναυτικού

Στο μικροσκόπιο των αρχών νέες ζωγραφιές της Τζωρτζίνας - Πρόταση για εκταφή της Μαλένας

Μέτριος ο κίνδυνος εξάπλωσης της ευλογιάς των πιθήκων σε παγκόσμιο επίπεδο, λέει ο ΠΟΥ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης