Βίαιη ληστεία ηλικιωμένης από «μαϊμού» τεχνικό της Δ.Ε.Η.

Βίαιη ληστεία ηλικιωμένης από «μαϊμού» τεχνικό της Δ.Ε.Η.

Eξιχνιάστηκε μετά από πεντέμισι μήνες από την Ασφάλεια με την ταυτοποίηση του ενός εκ των δραστών 

ilikiomeni
Η πρωτοφανούς βιαιότητας ληστεία με θύματα ένα ζευγάρι ηλικιωμένων σε περιοχή της Άρτας, που είχε γίνει στις 6 Δεκεμβρίου του 2021 από δυο άνδρες, εξιχνιάστηκε μετά από πεντέμισι μήνες από την Ασφάλεια με την ταυτοποίηση του ενός εκ των δραστών που παρίσταναν τους τεχνικούς της Δ.Ε.Η..

Οι δυο κακοποιοί πρέπει να είχαν πληροφορίες ότι οι ηλικιωμένοι κρατούσαν στο σπίτι τους ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και παρουσιάστηκαν ως υπάλληλοι της Δ.Ε.Η., που δήθεν θα έκαναν έλεγχο για το ενδεχόμενο βραχυκυκλώματος. Αφού ο ένας απομάκρυνε από το σπίτι τον άνδρα με διάφορες προφάσεις, ο άλλος προσπάθησε να πείσει την σύζυγό του να βγάλει από το σπίτι τις οικονομίες της για να μην καούν σε περίπτωση που ξεσπούσε πυρκαγιά.

Η ηλικιωμένη αντιλήφθηκε τις προθέσεις του και αρνήθηκε, όμως ο κακοποιός την έσυρε βίαια έξω από το σπίτι! Στη συνέχεια, έψαξε την κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού, βρήκε μετρητά ύψους 16.000 ευρώ, τα άρπαξε και έγινε... λαγός μαζί με τον συνεργό του. Τα στοιχεία του δεύτερου ταυτοποιήθηκαν μετά από πεντέμισι μήνες και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας. Η έρευνα συνεχίζεται για να ταυτοποιηθεί και ο συνεργός του.





Ειδήσεις σήμερα:

Ο Χουάν Κάρλος γυρίζει σήμερα στην Ισπανία έπειτα από 2 χρόνια που είναι αυτοεξόριστος στο Αμπού Ντάμπι

Δείτε την αντίδραση της δικηγόρου του Τζόνι Ντεπ όταν την ρωτούν αν έχει σχέση με τον ηθοποιό

Εκβίαζε ιερέα πως θα δημοσιεύσει φωτογραφίες του στο διαδίκτυο - Του «έφαγε» €20.000
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης