Με αφορμή το τριήμερι της Πρωτομαγιάς, ο Γκίκας Μαγιορκίνης διοργάνωσε μίνι διακοπές στη Σαντορίνη, για να ξεσκάσει.
Ο καθηγητής επιδημιολογίας ανέβασε φωτογραφίες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στις οποίες φαίνεται να απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και χλιδής σε τζακούζι ξενοδοχείου με θέα το ασύλληπτο μπλε της θάλασσας του Αιγαίου.
Ξεφεύγει, έτσι, από την ρουτίνα απολαμβάνοντας ένα αναζωογονητικό υδρομασάζ με ένα καλό πρωινό, λίγα κριτσίνια και ένα αφέψημα για να ολοκληρώσει το γεύμα του. «Λιγουρίτσες» γράφει στη λεζάντα.
Οι διαδικτυακοί του φίλοι τον παροτρύνουν να απολαύσει όλες τις ανέσεις και να γεμήσει μπαταρίες για την συνέχεια του «επιδημιολογικού αγώνα» που τον περιμένει μετά τις διακοπές.
«Οία οέο!» απαντά ο ίδιος σε σχόλιο χρήστη της πλατφόρμας του Facebook που γράφει «Μυκονοοοοσσσσς!» για να δείξει ότι ο Γκίκας Μαγιορκίνης παρά την πίεση της καθημερινότητας βρίσκει χρόνο για να παρτάρει.
Πάντοτε στην πρωτοπορία, τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη αναζητούν τρόπους που προάγουν την ουσιαστική μάθηση και τη βαθιά κατανόηση. Και για να το πετύχουν αξιοποιούν τα τελευταία χρόνια την ψηφιακή τεχνολογία και το λάθος ως εργαλείο μάθησης.