Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον καλλιτέχνη στα καμαρίνια, συνοδευόμενος από την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τσούλα.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκη, συνεχάρη τον Λεωνίδα Καβάκο. Νωρίτερα ο πρωθυπουργός, είχε δηλώσει «θέλω να ευχαριστήσω τον Λεωνίδα Καβάκο και τους μουσικούς συνεργάτες του για την πολύ ευγενική τους προσφορά να διοργανώσουν αυτή την συναυλία, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την ανέγερση του μαιευτηρίου το οποίο βομβαρδίστηκε στη Μαριούπολη».
Στη ροή της ημέρας μας, κάθε στιγμή μετράει. Και όταν κάτι απρόοπτο συμβεί στον δρόμο, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι να μπορούμε να το διαχειριστούμε γρήγορα και απλά, χωρίς να χάσουμε τον ρυθμό μας.
Η τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί βασική επιχειρησιακή δεξιότητα. Η κατανόηση και η αξιοποίηση του AI δεν είναι πια επιλογή, αλλά αναγκαιότητα για κάθε επαγγελματία και επιχείρηση