Συγγενής του θύματος, μιλώντας στο protothema.gr, διαψεύδει πως αφορμή για το αιματηρό περιστατικό ήταν ένας ηλιακός θερμοσίφωνας και τονίζει πως ο ηλικιωμένος δράστης είχε βάλει στο "μάτι" τον 52χρονο.
«Μην ακούτε αυτά που γράφονται. Δεν ήταν μια η αφορμή. Είναι από καιρό αυτή η ιστορία. Είναι αρκετά τα περιστατικά που τον στοχοποιούσε. Ήξεραν πολλοί στο νησί τι συμβαίνει με αυτόν», δηλώνει στο protothema.gr η συγγενής του 52χρονου μη μπορώντας να κρύψει τη θλίψη στην οποία έχει βυθιστεί η οικογένεια του θύματος.
«Δεν μπορούμε να πούμε πολλά αυτή τη στιγμή. Πρέπει να ηρεμήσουμε πρώτα», προσθέτει.
Οπως φαίνεται, ο 90χρονος είχε αποφασίσει πώς θα κινηθεί προκειμένου να εκτελέσει τον 50χρονο καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, γνώριζε τι ώρα έφυγε από την εκκλησία και ποιο δρόμο ακολούθησε με το αμάξι του.
Ξέρετε εκείνη τη στιγμή που ψάχνετε το τέλειο δώρο Χριστουγέννων και αναρωτιέστε "μήπως προτιμά άλλο χρώμα; Μήπως έχει ήδη αυτό το μοντέλο; Μήπως του αρέσει κάτι τελείως διαφορετικό;" Φέτος, υπάρχει μια λύση που κάνει όλες αυτές τις ερωτήσεις... περιττές!