Τρισάγιο στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ τελέστηκε σήμερα Σάββατο 9 Απριλίου, στον τόπο που εκτελέστηκε πριν από έναν ακριβώς χρόνο, λίγα μέτρα από το σπίτι του, στον Άλιμο.
Σύμφωνα με ενημέρωση της οικογένειας του άτυχου δημοσιογράφου, που εκτελέστηκε εν ψυχρώ από δυο αγνώστους, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανάκι, το ετήσιο μνημόσυνο είχε γίνει σε αυστηρά οικογενειακό κύκλο στο μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.