Ποινή κάθειρξης 10 ετών και φυλάκιση 12 μηνών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης σε έναν 88χρονο, ο οποίος το 2017 τραυμάτισε θανάσιμα τον 81χρονο αδελφό του.
Σε πρώτο βαθμό είχε καταδικαστεί με 10ετη κάθειρξη και φυλάκιση 20 μηνών για την αδελφοκτονία, από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Έδεσσας. Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση ο καταδικασθείς θα εκτίσει την ποινή στο σπίτι του λόγω γήρατος.
Το περιστατικό συνέβη το 2017, στο Αχλαδοχώρι Σερρών.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 83χρονος (τότε) δράστηςχτύπησε τον αδερφό του με μια μεταλλική βέργα, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.
Ο 81χρονος μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σιδηροκάστρου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Στην Παλαιόχωρα Χανίων, το BEYOND Luxury Retreat εισάγει μια σπάνια καινοτομία στην ελληνική φιλοξενία, δημιουργώντας αυτόνομο κτίριο διαμονής προσωπικού στο κέντρο του συγκροτήματος, με ίδια θέα και ποιότητα χώρου με τους φιλοξενούμενους!
Με τρεις δεκαετίες εμπειρίας, η Savills Greece επηρέασε καθοριστικά την εξέλιξη της αγοράς ακινητων, μετατρέποντάς τη σε ένα σύγχρονο επενδυτικό περιβάλλον διεθνών προδιαγραφών.
Η σταθερή επένδυση στους ανθρώπους της αποτυπώνεται το 2026, χρονιά κατά την οποία η Παπαστράτος συμπληρώνει 95 χρόνια επιτυχημένης διαδρομής, με την πιστοποίησή της ως «Κορυφαίος Εργοδότης» για 12η συνεχή χρονιά από το Top Employers Institute.