Τη δική του μαρτυρία μέσα από το νοσοκομείο Παπανικολάου έδωσε ο διευθυντής της ΜΕΘ, κ. Νίκος Καπραβέλος, αναφέροντας ότι οι γιατροί έδωσαν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή τον φίλο του 19χρονου Άλκη που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη.
«Οι χειρούργοι έδωσαν αγώνα για να σώσουν τον φίλο του Άλκη» σημείωσε ο κ. Καπραβέλος μιλώντας στο OPEN.
Όπως τόνισε, «το δεύτερο παιδί που ήρθε είχε παρόμοιο βαθύ θλαστικό τραύμα με αυτό που κόστισε τη ζωή του Άλκη» ενώ συνέχισε «πως είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία και για εμάς γιατί το νοσοκομείο μας δεν είναι μαθημένο να διαχειρίζεται τέτοιες κτηνωδίες».
Μάλιστα συνέχισε λέγοντας πως «ήταν τόσα πολλά τα χτυπήματα που πραγματικά δεν τα χωράει ανθρώπινος νους και το παιδί γλίτωσε την τελευταία στιγμή». Σχετικά με το τρίτο παιδί ανέφερε πως «ήταν καλά αλλά το νοσοκομείο μας παρείχε ψυχιατρική κάλυψη μετά από αυτό το σοκ που υπέστη».
«Και εγώ είμαι φίλαθλος, αυτή τη στιγμή όλη η Θεσσαλονίκη όμως έχει κίτρινο χρώμα και ζητάει απεγνωσμένα απαντήσεις. Αυτή είναι η κορυφή του παγόβουνου» είπε κλείνοντας ο διευθυντής ΜΕΘ του Παπανικολάου.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.