Η κακοκαιρία «Ελπίς» έφερε μαγικές, λευκές εικόνες για στην Κρήτη, για όσους απολαμβάνουν την ζεστασιά του σπιτιού τους, ωστόσο για τους σεισμόπληκτουςστο Αρκαλοχώρι έφερε επιπλέον προβλήματα.
Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η εθελοντική ομάδα «Αποστολή Αγάπης», οι σεισμόπληκτοι που διαμένουν στους οικίσκους έχουν μείνει χωρίς θέρμανση καθώς τα κλιματιστικά δεν λειτουργούν λόγω της παγωνιάς.
Η ομάδα απευθύνει έκκληση σε όποιον μπορεί να προσφέρει σόμπες για τους σεισμόπληκτους καθώς τόσο η σημερινή όσο και οι δύο επόμενες ημέρες επιφυλάσσουν εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες για την περιοχή.
Υπενθυμίζεται πως στους οικίσκους μένουν ηλικιωμένοιαλλά καιοικογένειες με μικρά παιδιά, οι οποίοι για μια ακόμη φορά έχουν ανάγκη την στήριξη των φορέων και των συμπολιτών τους.
‼️SoS ..., Αρκαλοχώρι ‼️
Δεν λειτουργούν τα Κλιματιστικά στους οικισμούς λόγω παγωνιάς. Χρειάζονται άμεσα σόμπες‼️
Οι...
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»