Κρήτη: Το τελευταίο «αντίο» στην 21χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Λασίθι

Κρήτη: Το τελευταίο «αντίο» στην 21χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Λασίθι

Oι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα διερευνώνται από την Τροχαία Αγίου Νικολάου, καθώς έχουν γεννηθεί πολλά ερωτηματα για το τροχαίο

troxaiokriti
Το τελευταίο «αντίο» θα πουν σε λίγη ώρα συγγενείς και φίλοι στην αδικοχαμένη 21χρονη Κατερίνα από το χωριό Κουρούνες της Κρήτης και μητέρα δύο παιδιών, η οποία το πρωί της Τρίτης κάτω από άγνωστες συνθήκες, μέχρι στιγμης, σκοτώθηκε με το αυτοκίνητό της.

Η άτυχη γυναίκα ενώ οδηγούσε βγήκε από την πορεία της με αποτέλεσμα το όχημά της να προσκρούσει πάνω σε μια περίφραξη,και να ανατραπεί.

Σοκαρισμένη η οικογένειά της, αδυνατεί να πιστέψει την τραγική είδηση για το χαμό του παιδιού της καθώς πριν δύο χρόνια η μητέρα της Κατερίνας και τα δύο ανήλικα αδέρφια της είχαν φύγει από το χωριό όταν ο πατέρας της δολοφόνησε έναν 70χρονο συγχωριανό του ενώ είχε τραυματίσει τον γιο και τον γαμπρό του 70χρονου για κτηματικές διαφορές. Ο πατέρας της καταδικάστηκε σε ισόβια ενώ η Κατερίνα παρέμεινε στο χωριό μαζί με τον σύζυγό της και μεγάλωναν τα δύο αγόρια τους.Το χωριό μόνο καλά λόγια έχει να πει για τη νεαρή μητέρα η οποία στήριζε τον άντρα της και στις αγροτικές δουλειές.

Η υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος βρίσκεται στο στάδιο της έρευνας από τις αρχές οι οποίες εξετάζουν και την εμπλοκή άλλου διερχόμενου αυτοκινήτου. Άλλωστε αυτό το οποίο αναρωτιούνται όλοι είναι πως σε μια ευθεία την οποία η 21χρονη περνούσε καθημερινά, ξέφυγε το αυτοκίνητό της.

Oι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα διερευνώνται από την Τροχαία Αγίου Νικολάου, καθώς έχουν γεννηθεί πολλά ερωτηματικά για το τροχαίο.


Ειδήσεις σήμερα:

Προ των πυλών οι νέες αλλαγές - προϋποθέσεις για την άδεια ειδικού σκοπού, πώς θα χορηγείται

Συγκλονιστικό βίντεο: Πήγε να σκεπάσει με παλτό άστεγο που κοιμόταν στο πεζοδρόμιο κι αυτός... τον λήστεψε!

Βρετανός σκαρφάλωσε στο Ραδιομέγαρο του BBC και κατέστρεφε επί 4 ώρες το άγαλμα ενός παιδόφιλου γλύπτη (Βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης