Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Χαϊδαρίου «Αττικόν» εισήχθη το πρωί του Σαββάτου ο τέως βασιλιάς της Ελλάδας Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ, με θετικό αποτέλεσμα σε τεστ για την ανίχνευση του κορωνοϊού. Σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλεύεται στην Δ' Παθολογική Κλινική,όπου υπηρετεί και ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας και πρόεδρος της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων Σωτήρης Τσιόδρας.
Ο κ. Γλύξμπουργκ παρουσιάζει μέχρι στιγμής ήπια συμπτώματα.
Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος ήταν επιβαρυμένος από τη σοβαρή πνευμονία για την οποία είχε νοσηλευτεί τον Δεκέμβριο στο νοσοκομείο «Υγεία».
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.