Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στο κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής έπειτα από κλήση για πυρκαγιάπου εκδηλώθηκε σε κατάστημα στην περιοχή των Εξαρχείων.
Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 5.30 σε ισόγειο μεζεδοπωλείο στη συμβολή των οδών Μαυρομιχάλη και Βαλτετσίου στα Εξάρχεια. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 3 οχήματα της πυροσβεστικής με 9 πυροσβέστες οι οποίοι απομάκρυναν τους ενοίκους των διαμερισμάτων που βρίσκονται πάνω από το κατάστημα. Στη συνέχεια επιχείρησαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς την οποία κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο μετά από μισή ώρα.
Κλείσιμο
Από την πυρκαγιά δεν προκλήθηκε τραυματισμός πάρα μόνο υλικές ζημιές στην πρόσοψη του μεζεδοπωλείου. Το ανακριτικό της πυροσβεστικής διενεργεί προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς. Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση, η φωτιά οφείλεται σε βλάβη στο ηλεκτρολογικό δίκτυο του μαγαζιού.
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.