Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στο κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής έπειτα από κλήση για πυρκαγιάπου εκδηλώθηκε σε κατάστημα στην περιοχή των Εξαρχείων.
Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 5.30 σε ισόγειο μεζεδοπωλείο στη συμβολή των οδών Μαυρομιχάλη και Βαλτετσίου στα Εξάρχεια. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 3 οχήματα της πυροσβεστικής με 9 πυροσβέστες οι οποίοι απομάκρυναν τους ενοίκους των διαμερισμάτων που βρίσκονται πάνω από το κατάστημα. Στη συνέχεια επιχείρησαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς την οποία κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο μετά από μισή ώρα.
Κλείσιμο
Από την πυρκαγιά δεν προκλήθηκε τραυματισμός πάρα μόνο υλικές ζημιές στην πρόσοψη του μεζεδοπωλείου. Το ανακριτικό της πυροσβεστικής διενεργεί προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς. Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση, η φωτιά οφείλεται σε βλάβη στο ηλεκτρολογικό δίκτυο του μαγαζιού.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.