Σε Πρότυπο Κέντρο Τεχνολογίας αναμένεται να μετατραπεί το Δημοτικό Σχολείο στις Καστανιές του Έβρουσύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμαρχος Ορεστιάδας, Μαυρίδης Βασίλειος.
Στην ίδια ανακοίνωση ευχαριστεί την υφυπουργό Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη και τον διευθυντή του Πρωθυπουργικού γραφείου, Γρηγόρη Δημητριάδη για τη σημαντική συνεισφορά τους προς τον σκοπό αυτό.
Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Ορεστιάδας:
«Ο Δήμος Ορεστιάδας ευχαριστεί θερμά την Υφυπουργό Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη και τον Διευθυντή του Πρωθυπουργικού Γραφείου κ. Δημητριάδη Γρηγόρη για την άμεση και αποτελεσματική ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας για εξασφάλιση χρηματοδότησης για προμήθεια σημαντικών ποσοτήτων ηλεκτρολογικού υλικού για τη μετατροπή του Δημοτικού Σχολείου Καστανεών σε Πρότυπο Κέντρο Τεχνολογίας.
Το διαχρονικό και ειλικρινές ενδιαφέρον της κας Ζαχαράκη και του κου Δημητριάδη, μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για αναβάθμιση των δομών του Δήμου μας, προς όφελος της τοπική κοινωνίας.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.