«Η καταδίκη της Κακαράντζουλα δεν ξερίζωσε το φόβο από μέσα μου». Αυτά ήταν τα λόγια τηςΙωάννας Παλιοσπύρου λίγες ημέρες μετά την καταδίκη της Έφης Κακαράντζουλα σε 15 χρόνια κάθειρξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας για την επίθεση με το βιτριόλι.
Σήμερα η Ιωάννα επιβεβαιώνει το φόβο της με μία σοκαριστική ανάρτηση που έκανε στο διαδίκτυο καθώς φαίνεται πως έχει δημιουργηθεί προφίλ στο Instagram με το όνομα της Έφης Κακαράντζουλα.
«Πόση αρρώστια να αντέξει τούτος ο κόσμος», γράφει η Ιωάννα σε ανάρτηση της και παραθέτει ακόμη μία ανάρτηση από μία διαδικτυακή της φίλη στην οποία αναφέρεται το εξής: «Αν είσαι κάποιος ανόητος που έκανε αυτό το fake προφίλ είσαι άρρωστος. Αν είσαι η ίδια, δεν υπάρχει τίποτα να ακολουθήσεις εδώ. Γύρνα στο σκοτάδι σου. Μπλοκ».
Στην Αθήνα του 2025, η μετακίνηση για όσους επιλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των Συγκοινωνιών Αθηνών έχει αποκτήσει έναν πιο χαλαρό ρυθμό. Λιγότερο ψάξιμο για εισιτήρια, λιγότερες ουρές, λιγότερο άγχος, αρκεί να βγάλεις από το πορτοφόλι σου μια οποιαδήποτε τραπεζική κάρτα.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.