Την αναγκαιότητα του εμβολιασμού υπογράμμισε ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, τονίζοντας ότι «αν ήμασταν όλοι εμβολιασμένοι, θα είχαμε μεν κρούσματα αλλά δεν θα είχαμε επιπτώσεις».
Πιο συγκεκριμένα, τόνισε χαρακτηριστικά πως «θα πρέπει να κοιτάμε τους αριθμούς τους σκληρούς, τους διασωληνωμένους. Όχι τόσο τα κρούσματα. Γιατί αν ήμασταν όλοι εμβολιασμένοι θα είχαμε μεν πολλά κρούσματα αλλά δεν θα είχαμε επιπτώσεις».
«Με βάση τους διασωληνωμένους τους σημερινούς, από 100 χιλιάδες εμβολιασμένους προκύπτει ένας διασωληνωμένος και προκύπτει ένας διασωληνωμένος για κάθε 9.000 ανεμβολίαστους», εξήγησε ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου.
Καταλήγοντας, ο κύριος Εξαδάκτυλος τόνισε ότι «αυτή τη στιγμή, εκείνο που είναι το ορθολογικό να πράξουμε, είναι να φροντίσουμε να μην εκτίθενται αυτοί που είναι πιο εκτεθειμένοι. Πρακτικά, ο πληθυσμός που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή είναι οι ανεμβολίαστοι και εκεί θα πρέπει να υπάρξουν όποια μέτρα υπάρξουν».
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.