Κέρκυρα: Καταζητούμενος για κλοπές διέρρηξε δυο καφετέριες

Κέρκυρα: Καταζητούμενος για κλοπές διέρρηξε δυο καφετέριες

Ο δράστης συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας την Κυριακή από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος

kafekerkira
Η Αστυνομία αναζητούσε έναν Έλληνα σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για κλοπές, αλλά εκείνος εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ελεύθερος και να συνεχίζει τις διαρρήξεις στη Βόρεια Κέρκυρα, όπου διέρρηξε δυο καφετέριες μέσα σε μια εβδομάδα!

Ο δράστης συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας την Κυριακή από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, καθώς ταυτοποιήθηκε από την έρευνα για την διάρρηξη της εισόδου ενός καταστήματος που είχε κάνει τα ξημερώματα του Σαββάτου και είχε κλέψει 550 ευρώ και ένα μηχάνημα λήψης παραγγελιών.

Ωστόσο, από την αξιοποίηση των στοιχείων που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, προέκυψε ότι και τα ξημερώματα του Σαββάτου 18 Σεπτεμβρίου είχε διαρρήξει μια άλλη καφετέρια στην ίδια περιοχή και είχε κλέψει 300 ευρώ! Σε βάρος του καταζητούμενου σχηματίστηκε μια ακόμη δικογραφία, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας και διατάχθηκε ο εγκλεισμός του στην φυλακή.

Και δεύτερος καταζητούμενος συνελήφθη στην Κέρκυρα

Σε δειγματοληπτικό έλεγχο υποβλήθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Κέρκυρα ένας Έλληνας το βράδυ της Κυριακής και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης του 5ου Ειδικού Ανακριτικού Τμήματος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και διάταξη του προέδρου της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης, για συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης και διακίνηση ναρκωτικών! Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που διέταξε τη μεταγωγή του στην Θεσσαλονίκη για να απολογηθεί.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης και Μακρόν δίνουν σάρκα και οστά στο σύνθημα «Ελλάς - Γαλλία - Συμμαχία»

Ανησυχία για ταυτόχρονη εξάπλωση γρίπης και κορωνοϊού - Η αντοχή του ΕΣΥ

Τζακ ποτ στο Τζόκερ: Πόσα χρήματα θα μοιράσει στην αποψινή κλήρωση - Τα συστήματα που φέρνουν κέρδη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης