Στο πένθος έχει βυθιστεί ολόκληρη η Εύβοια, καθώς δύο νέα παιδιά ηλικίας 19 ετών έχασαν τη ζωή τους έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, στην περιοχή Αγίου Γεωργίου – Κολοβρεχτη.
Μοτοσικλέτα κινούμενη στο ρεύμα προς τα Ψαχνά συγκρούστηκε σφοδρά με ΙΧ, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους δύο νέα παιδιά από την περιοχή, τα οποία επέβαιναν στην μηχανή.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου, απεγκλωβίστηκε από τους εθελοντές πυροσβέστες των Ψαχνών και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, φέροντας πολλαπλά τραύματα. Νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο της Αθήνας και είναι γιατρός σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.
Στην περιοχή προκλήθηκε μποτιλιάρισμα για αρκετή ώρα, καθώς τα οχήματα που ακολουθούσαν σταμάτησαν απότομα και προκλήθηκε καραμπόλα.
Το ένα 19χρονο αγόρι που έχασε την ζωή του τόσο άδικα κατάγεται από τα Ψαχνά και ο πατέρας του είναι αστυνομικός, ενώ το δεύτερο παιδί ήταν από την Νέα Αρτάκη.
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.
Η Ελλάδα δοκιμάζεται όλο και συχνότερα από πυρκαγιές, πλημμύρες και σεισμούς. Η γνώση, η πρόληψη και η σωστή προετοιμασία δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη. Γιατί απέναντι στο απρόβλεπτο της Φύσης, η ετοιμότητα είναι η μεγαλύτερη ασπίδα.
Η σύγχρονη αναπαραγωγική ιατρική συναντά τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για την υπογονιμότητα με σεβασμό, επιστημονική ακρίβεια και ανθρώπινη φροντίδα.