Συζυγοκτονία στη Λάρισα: Τι έδειξε η νεκροψία - Για ανθρωποκτόνο πρόθεση μιλά η ιατροδικαστής
Η 43χρονη δέχθηκε επτά σφαίρες κοντά στη θωρακική χώρα και μία στη μετωπιαία - Τα τραύματα ήταν συγκεντρωμένα και στοχευμένα, λέει η ιατροδικαστής
Την ανθρωποκτόνο πρόθεση του δράστη, που σκότωσε την 43χρονη γυναίκα του στη Σωτηρίτσα της Λάρισας επιβεβαιώνει η νεκροψία-νεκροτομή που ολοκληρώθηκε.
Η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή ανέφερε ότι τα περισσότερα τραύματα αφορούσαν στη θωρακική χώρα κι ένα στη μετωπιαία χώρα. Όπως σημείωσε, τα τραύματα «αφορούν καίριες για τη ζωή περιοχές και δηλώνουν την ανθρωποκτόνο πρόθεση του δράστη».
Η κυρία Λεονταρή, όπως μετέδωσε το larissanet.gr, ερωτηθείσα για τις προθέσεις του συζύγου της άτυχης γυναίκας ανέφερε ότι τα τραύματα ήταν συγκεντρωμένα και σχετικά στοχευμένα, «κάτι που υποδεικνύει ότι υπήρχε μία σταθερότητα στο χέρι».
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Υπάρχουν κάποια νέα «spots» που δεν γίνονται γνωστά επειδή είναι trendy, αλλά επειδή απλώς λειτουργούν σωστά. Χωρίς θόρυβο και περιττή προβολή. Το Καφέ «ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.