Σε τριάντα παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου προχώρησε σήμερα η τουρκική πολεμική αεροπορία.
Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, πάνω από το αρχιπέλαγος πέταξαν δύο κατασκοπευτικά αεροσκάφη CN 235 και δύο μαχητικά F-16. Τα κατασκοπευτικά πραγματοποίησαν 29 παραβιάσεις ενώ τα τουρκικά μαχητικά F-16 μία.
Παράλληλα προχώρησαν σε τρεις παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών. Τα τουρκικά αεροσκάφη κινήθηκαν σε Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο.
Όπως μεταδίδει το ΓΕΕΘΑ τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
Είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης; Η CrediaBank γίνεται συνοδηγός στην επιχειρηματική σου διαδρομή και σε βοηθά να φτάσεις πιο γρήγορα στον προορισμό σου.
Το περασμένο οικονομικό έτος (2025) αποδείχθηκε εξαιρετικά αποδοτικό για τη γνωστή εταιρεία δομικών και χημικών υλικών, που φέτος κλείνει 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και ατενίζει το μέλλον με περισσή αισιοδοξία.