Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα των ραντεβού για τον εμβολιασμό κατά της covid-19 των παιδιών άνω των 12 ετών.
Το ραντεβού για τον εμβολιασμό των παιδιών θα μπορεί να γίνεται από την πλατφόρμα emvolio.gov.gr με κωδικούς Taxisnet και το ραντεβού θα μπορεί να το κλείσει οποιοσδήποτε από τους γονείς που ανήκει στην ίδια οικογενειακή μερίδα με το παιδί.
Επίσης, το ραντεβού του παιδιού θα μπορεί να κλειστεί στα ΚΕΠ ή στα φαρμακεία, προσκομίζοντας ο γονέας τα ταυτοποιητικά στοιχεία τα δικά του και του παιδιού.
Τα παιδιά θα πρέπει να προσέρχονται για εμβολιασμό στα εμβολιαστικά κέντρα συνοδευόμενα από τον γονέα ή τον κηδεμόνα τους.
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα εμβολιάζονται οι πολίτες άνω των 15 ετών.
Σε μια αγορά που στρέφεται προς μικρότερα, ευέλικτα καταστήματα γειτονιάς και όπου ο τουρισμός ενισχύει τη ζήτηση σε νησιά και περιφέρεια, το franchising της ΑΒ χτίζει ένα δίκτυο σούπερ μάρκετ ευέλικτο, ανταγωνιστικό και προσαρμοσμένο στις ανάγκες του σήμερα.
Η Ελλάδα δοκιμάζεται όλο και συχνότερα από πυρκαγιές, πλημμύρες και σεισμούς. Η γνώση, η πρόληψη και η σωστή προετοιμασία δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη. Γιατί απέναντι στο απρόβλεπτο της Φύσης, η ετοιμότητα είναι η μεγαλύτερη ασπίδα.
Η σύγχρονη αναπαραγωγική ιατρική συναντά τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για την υπογονιμότητα με σεβασμό, επιστημονική ακρίβεια και ανθρώπινη φροντίδα.