Συνέλαβαν τον προμηθευτή σπείρας ηρωίνης στα Τρίκαλα

Συνέλαβαν τον προμηθευτή σπείρας ηρωίνης στα Τρίκαλα

Η σπείρα εξαρθρώθηκε στις 10 Ιουνίου με μια επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της πόλης των Τρικάλων και στον Τύρναβο

Hrwini-Trikala
Σε στενό κλοιό βρισκόταν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Τρικάλων ο προμηθευτής της σπείρας που διακινούσε σημαντικές ποσότητες ηρωίνης στα Τρίκαλα και εξαρθρώθηκε πριν από δυο εβδομάδες, καθώς δεν είχε εντοπιστεί στα όρια του αυτοφώρου.

Ώσπου να εκδοθεί από τον ανακριτή το ένταλμα σύλληψής του για σύσταση συμμορίας και διακίνηση ναρκωτικών, οι αστυνομικοί είχαν γίνει «σκιά» του κι έτσι μόλις το παρέλαβαν του πέρασαν χειροπέδες. Ο Έλληνας δράστης προμήθευε με ναρκωτικά τον αρχηγό της οργάνωσης, από τον Φεβρουάριο ως τα μέσα Μαρτίου, οπότε συνελήφθη από την Ασφάλεια Σερρών. Ωστόσο, είχε αφεθεί ελεύθερος και συνέχιζε την δράση του.

Η σπείρα εξαρθρώθηκε στις 10 Ιουνίου με μια επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της πόλης των Τρικάλων και στον Τύρναβο, κατά την διάρκεια της οποίας είχαν συλληφθεί άλλοι οκτώ Έλληνες, έξι άνδρες και δυο γυναίκες ηλικίας 34 ως 58 χρόνων, που υπολογίζεται ότι αποκόμισαν τουλάχιστον 40.000 ευρώ από τις παράνομες συναλλαγές.

Σε έρευνες που είχαν γίνει τότε στα σπίτια και τα οχήματα των δραστών, βρέθηκαν ποσότητες ηρωίνης συνολικού βάρους 65 γραμμαρίων, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, 18 ναρκωτικά χάπια, πέντε διαδερμικά έμπλαστρα με τη δραστική ουσία φαιντανύλη, δυο ζυγαριές και οκτώ κινητά, ενώ κατασχέθηκαν 3.090 ευρώ, δυο Ι.Χ. αυτοκίνητα και ένα φορτηγό.

Ειδήσεις σήμερα: 

Βιασμός από ιερέα στο Αγρίνιο: Απολογείται τη Δευτέρα - «Κατασκευασμένες οι καταγγελίες», λέει

Καιρός: Συνθήκες καύσωνα με μέγιστες θερμοκρασίες έως 42 βαθμούς - «Καμίνι» η χώρα και το Σαββατοκύριακο

Μεταβιβάζεται σήμερα το Ελληνικό στη Lamda Development
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης