Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ στη Λεωφ. Κύμης(προς Μαρούσι) λίγο πριν τη «βύθιση» του δρόμου στη συμβολή με την οδο Μ. Αντύπα και τη Σπύρου Λούη.
Ταξί χωρίς πελάτες καρφώθηκε στις διαχωριστικές μπάρες. Ο τραυματίας οδηγός μόλις παρελήφθη απο το ΕΚΑΒ, ευτυχως έχοντας τις αισθήσεις του.
Ο τραυματίας διακομίστηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο.
Τα αίτια που τον έκαναν να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να καρφωθεί στις μπάρες παραμένουν αδιευκρίνιστα.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.