Το επίκεντρο βρίσκεται μεταξύ Ελασσόνας, Τρικάλων και Λάρισας
Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν από τις 7 το απόγευμα με επίκεντρο την περιοχή μεταξύ Ελασσόνας, Τρικάλων και Λάρισας.
Σύμφωνα με τοΓεωδυναμικό Ινστιτούτο, η δόνηση σημειώθηκε στις 6:56 μ.μ. και το επίκεντρό της εντοπίζεται 14 χλμ. νοτιοδυτικά της Ελασσόνας. Το εστιακό βάθος ήταν 14.7 χιλιόμετρα.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι IROES της Stoiximan δεν είναι απλώς ένα πρόγραμμα. Είναι μια ομπρέλα δράσεων με ξεκάθαρο σκοπό: τη στήριξη της συμπερίληψης, τη δημιουργία ίσων ευκαιριών και την ενδυνάμωση ανθρώπων κάθε ηλικίας μέσα από τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και τη βιωματική μάθηση