Τρεις εμπρηστικούς μηχανισμούς τοποθέτησαν άγνωστοι στις δύο οικογενειακές επιχειρήσεις της κυρίας Γιώτας Παναγιωτοπούλου, συζύγου του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, στο Βύρωνα.
Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν χάρη στην ακαριαία αντίδραση της Πυροσβεστικής, η οποία παρενέβη άμεσα, ενώ έγινε μεγάλη κινητοποίηση από την ΕΛΑΣ και την Αντιτρομοκρατική. .
Η επίθεση πραγματοποιήθηκε γύρω στη 1.45 τα ξημερώματα.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.