Η δεύτερη φάση της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου στο Μοσχάτο και την Καλλιθέα προκαλεί αυξημένη κίνηση στην περιοχή, στο ρεύμα προς Πειραιά, παρά την απαγόρευση μετακίνησης, εξαιτίας του «σκληρού» lockdown στην Αττική.
Η β' φάση της ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου θα αποτελέσει ένα από τα μεγαλύτερα δημόσια έργα των επόμενων ετών, με αρχικό προϋπολογισμό ύψους 175 εκατομμυρίων ευρώ.
Η Περιφέρεια Αττικής έχει γνωστοποιήσει ότι το έργο θα παραδοθεί τον Μάιο του 2021 (έναντι Ιανουαρίου).
Κίνηση θα συναντήσουν οι οδηγοί και στο καθοδικό ρεύμα επί της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος του Μοσχάτου.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών