Συνεδριάσε το δικαστικό συμβούλιο του Πρωτοδικείου Λαμίας σε σχηματισμό συμβουλίου, δηλαδή, κεκλεισμένων των θυρών, προκειμένου να αποφανθεί για το δεύτερο αίτημα του απεργού και μέλους της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα σχετικά με τη νομιμότητα της μεταγωγής του στις φυλακές του Δομοκού.
Σύμφωνα με πληροφορίες η αρμόδια εισαγγελέας στην πρόταση της υποστηρίζει ότι το δικαστικό συμβόλαιο είναι αναρμόδιο να κρίνει το επίμαχο θέμα και η αρμοδιότητα ανήκει στην κεντρική επιτροπή μεταγωγών.
Πάντως, η απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου αναμένεται πιθανότατα τις επόμενες μέρες.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.