«Έχει κερδηθεί το στοίχημα της ζωής με τον Μάριο. Είχαμε δώσει υπόσχεση στη μητέρα του, γιατροί και νοσηλευτές ότι θα της τον δώσουμε χαμογελαστό πίσω στην αγκαλιά της», δήλωσε στην ΕΡΤ ο Ανδρέας Ηλιάδης, εντατικολόγος Παίδων, υπεύθυνος της Μονάδας και διευθυντής του ΕΣΥ και αποκάλυψε τη έκπληξη που επεφύλαξαν στον μικρό οι παίκτες του Παναθηναϊκού, που ανταποκρινόμενοι στην επιθυμία του, συνομίλησαν μέσω Skype μαζί του.
Από την πλευρά της η μητέρα του 9χρονου Μάριου, που πέρασε μέρες αγωνίας μέχρι να τελειώσει ο εφιάλτης του κορωνοϊού είπε πως «είναι πολύ χαρούμενος που είναι μαζί μας… Μαζί μου… Και εγώ είμαι πολύ χαρούμενη που τα κατάφερε… Αυτός τα κατάφερε με τη δύναμή του… Οι γιατροί μας στη μονάδα, όλοι, όσοι έβαλαν τα πάντα για να γίνει το παιδί μου καλά».
Όσον αφορά στο τι έχει ζητήσει ο μικρός, η μητέρα του είπε πως «έχει ζητήσει πολλά, να γίνει καλά και θα γίνουν όλα, το έχουμε υποσχεθεί».
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.