Για μεγάλη διασπορά του κορωνοϊού στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας στην Πάτρα κάνε λόγο η ΠΟΕΔΗΝ, η οποία ενημερώνει, παράλληλα, για τον θάνατο από κορωνοϊό μίας 44χρονης η οποία νοσηλευόταν με άλλη πάθηση.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του προέδρου της, Μιχάλη Γιαννάκου, την Παρασκευή έγινε γνωστό ένα κρούσμα, το οποίο αφορούσε συνοδό ασθενή.
Από την ιχνηλάτηση προέκυψε πως ακόμη τέσσερις ασθενείς βρέθηκαν θετικοί και μία 44χρονη μεταφέρθηκε στην κλινική κορονοϊού, διασωληνώθηκε και δυστυχώς έχασε τη ζωή της.
Όπως σημειώνει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, θετικοί στον ιό βρέθηκαν και τέσσερις συνοδοί ασθενών και ένας γιατρός, ενώ η ιχνηλάτηση συνεχίζεται.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.