Επί οκτώ μήνες ψώνιζε ανενόχλητος και έκανε και άλλες συναλλαγές στην Θεσπρωτίαένας αλλοδαπός, με δυο τραπεζικές κάρτες που είχε κλέψει από την κατοχή ενός ηλικιωμένου χωρίς εκείνος να το αντιληφθεί παρά μόνο όταν ήταν πολύ αργά!
Το θύμα δεν κατάλαβε ότι οι κάρτες του είχαν κάνει φτερά καθώς, λόγω της μεγάλης ηλικίας του, δεν τις χρησιμοποιούσε. Έτσι, στο διάστημα από τις 31 Οκτωβρίου του 2019 ως τις 3 Ιουλίου φέτος, ο αλλοδαπός ζούσε… ζωή χαρισάμενη ξοδεύοντας συνολικά από το λογαριασμό του το ποσό των 14.000 ευρώ!
Όταν πια ο ηλικιωμένος πληροφορήθηκε ότι ο λογαριασμός του είχε αδειάσει, ακύρωσε τις κάρτες και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Φιλιατών ανέλαβαν την έρευνα. Ο δράστης ταυτοποιήθηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, αλλά παρέμεινε ελεύθερος λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.