ιαλτικές στιγμές έζησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης, μητέρα και γιος στην Αγία Μαρίνα Στυλίδας, στη Φθιώτιδα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήταν λίγο μετά τις 4:00 τα ξημερώματα, όταν οι ληστές «μπούκαραν» στη μονοκατοικία τους.
Ο ένας από τους δράστες απείλησε με το όπλο τον 40χρονο και οι άλλοι δύο έδεσαν και φίμωσαν με μονωτική ταινία την 66χρονη μητέρα του.
Στη συνέχεια, άρχισαν να πιέζουν τον 40χρονο να τους δώσει χρήματα και όταν εκείνος αντιστάθηκε, τον χτύπησαν με το όπλο στο κεφάλι. Να σημειωθεί ότι ο άτυχος 40χρονος αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα μετά από τροχαίο.
Οι ληστέςέκαναν άνω κάτω το σπίτι και αφού πήραν πάνω από δυο χιλιάδες ευρώ, εξαφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες μιλούσαν σπαστά ελληνικά. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.