ιαλτικές στιγμές έζησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης, μητέρα και γιος στην Αγία Μαρίνα Στυλίδας, στη Φθιώτιδα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήταν λίγο μετά τις 4:00 τα ξημερώματα, όταν οι ληστές «μπούκαραν» στη μονοκατοικία τους.
Ο ένας από τους δράστες απείλησε με το όπλο τον 40χρονο και οι άλλοι δύο έδεσαν και φίμωσαν με μονωτική ταινία την 66χρονη μητέρα του.
Στη συνέχεια, άρχισαν να πιέζουν τον 40χρονο να τους δώσει χρήματα και όταν εκείνος αντιστάθηκε, τον χτύπησαν με το όπλο στο κεφάλι. Να σημειωθεί ότι ο άτυχος 40χρονος αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα μετά από τροχαίο.
Οι ληστέςέκαναν άνω κάτω το σπίτι και αφού πήραν πάνω από δυο χιλιάδες ευρώ, εξαφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες μιλούσαν σπαστά ελληνικά. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.