Δύο από τα συνολικά έξι μέλη μιας συμμορίας που καλλιεργούσε χασισοφυτείες και διακινούσε την παραγωγή σε περιοχές του Πύργου, της Τρίπολης και της Αθήνας, είναι συνταξιούχοι αστυνομικοί από την Ηλεία και μάλιστα ο ένας από αυτούς είχε αρχηγικό ρόλο!
Τέσσερις από τους έξι Έλληνες συνελήφθησαν στον Πύργο και οι άλλοι δύο στην Τρίπολη, στο πλαίσιο επιχείρησης που οργάνωσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, με την συνδρομή συναδέλφων τους της Ασφαλείας Πύργου και Τρίπολης και της Ο.Π.Κ.Ε.. Σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια τους και σε αποθηκευτικούς χώρους, κατασχέθηκαν συσκευασίες με αποξηραμένη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 48,6 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια κατοχής, τρία τσιγαριλίκια, 90 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, ένας άδειος γεμιστήρας πιστολιού και πλήθος συσκευών κινητής τηλεφωνίας.
Στις λιγοστές επικοινωνίες μεταξύ τους, οι δράστες χρησιμοποιούσαν κωδικοποιημένες φράσεις και ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί, προτιμώντας να συναντιούνται για να καθορίζουν τις κινήσεις τους. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος για σύσταση και συμμετοχή σε συμμορία, αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου για τα όπλα κατά περίπτωση, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.