Κατέληξε από κορωνοϊό 81χρονος, αργά το απόγευμα της Τετάρτης, ο οποίος νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο από το γηροκομείο «Αγία Κυριακή», με υποκείμενα καρδιολογικά προβλήματα. Ο θάνατος του ηλικιωμένου ανεβάζει τον συνολικό αριθμό των νεκρών στη χώρα μας στους 275.
Την ίδια στιγμή, οι νεκροί από το συγκεκριμένο γηροκομείο της Θεσσαλονίκης φτάνουν τους 22.
Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε, την Τετάρτη, 233 νέα κρούσματα, εκ των οποίων τα 20 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.
Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 10.757, εκ των οποίων το 55.6% άνδρες.
Τους 38 φτάνουν οι ασθενείς που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 ετών. 10 (26.3%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 94.7%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 154 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί