Έκτακτη προσγείωση στο αεροδρόμιο Ιωάννης Καποδίστριας της Κέρκυρας πραγματοποίησε λίγο μετά τις 9.00 το βράδυ αεροπλάνο της «Jet2holidays» με 220 επιβάτες προερχόμενο από την Τουρκία με προορισμό το Μάντσεστερ, λόγω επεισοδίων που προκάλεσε επιβάτης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, ο επιβάτης ο οποίος ήταν μεθυσμένος, σηκώθηκε, από την θέση του και χτυπούσε τις πόρτες στο πιλοτήριο.Αποτέλεσμα ήταν ο πιλότος να λάβει την απόφαση να κατεβάσει το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας.
Λόγω της απαγόρευσης που υπάρχει για την Covid-19, με παρέμβαση του ΕΟΔΥ κατέβηκε μόνο ο συγκεκριμένος επιβάτης ο οποίος συνελήφθη, ενώ το αεροπλάνο έφυγε κανονικά.
Όπως είναι γνωστό, τα αεροδρόμια της χώρας είναι κλειστά για πτήσεις από Τουρκία λόγω κορωνοϊού. Ωστόσο το αεροπλάνο της Jet -2 έγινε δεκτό εξαιτίας της επίκλησης «emergency» από τον κυβερνήτη.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.