Νεκροί από κορωνοϊό: Κατέληξε 87χρονη στο ΑΧΕΠΑ - Στους 245 οι θάνατοι στην Ελλάδα

Νεκροί από κορωνοϊό: Κατέληξε 87χρονη στο ΑΧΕΠΑ - Στους 245 οι θάνατοι στην Ελλάδα

Νωρίτερα είχαν καταλήξει μία 74χρονη και ένας 69χρονος, οι οποίοι επίσης νοσηλεύονταν στο ΑΧΕΠΑ - Στα 168 τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα την Τρίτη στη χώρα

axepa
Μία ακόμη ασθενής με Covid-19 άφησε την τελευταία πνοή λόγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης στην Ελλάδα, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών από τον νέο κορωνοίό στη χώρα μας, στους 245.

Πρόκειται για μία 87χρονη γυναίκα, η οποία νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ και αντιμετώπιζε σοβαρά υποκείμενα νοσήματα (άνοια, σακχαρώδη διαβήτη, καρκόνο μαστού).

Νωρίτερα, είχε καταλήξει 74χρονη ασθενής από κορωνοϊό, επίσης στο ΑΧΕΠΑ. Όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα υπέφερε από υποκείμενα νοσήματα, καθώς είχε αρτηριακή υπέρταση ενώ είχε περάσει και αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Τη μάχη με τον κορωνοϊό έχασε το πρωί της Τρίτης, γύρω στις 11:00 και ένας 69χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν επίσης στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ. Ο άτυχος άντρας είχε περάσει παλαιότερα πνευμονία, ενώ έπασχε από δυσλιπιδαιμία και υποθυρεοειδισμό.

Την Τρίτη,  ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 168 νέα κρούσματα κορωνοϊού, εκ των οποίων τα 20 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 8987, εκ των οποίων το 55.4% άνδρες. Τα 1910 (21.3%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 4074 (45.3%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Κλείσιμο
Από τα 145 εγχώρια κρούσματα, τα 11 συνδέονται με πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας.

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Στα 168 τα νέα κρούσματα

Μαγιορκίνης: Να μην μας ξεγελάσει η μικρή ανάσχεση του δεύτερου κύματος της πανδημίας

«Οργή» ΗΠΑ για τη συνάντηση Ερντογάν με τη Χαμάς: Φιλοξένησε τους παγκόσμιους τρομοκράτες - Απομονώνει την Τουρκία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης