Από οξύ πνευμονικό οίδημα φέρεται να επήλθε ο θάνατος του 26χρονουΒασίλη Μάγγου ο οποίος πριν από έναν μήνα είχε καταγγείλει τον άγριο ξυλοδαρμό του από αστυνομικούς σε συγκέντρωση στον Βόλο. Μάλιστα, ο θάνατός του είχε συνδεθεί με αυτά τα χτυπήματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, παρόντες στηνεκροψία, την οποία διενήργησε η ιατροδικαστής Ελένη Καλύβα ήταν ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας και ο εισαγγελέας Βόλου, οι οποίοι συμφωνούν με το συμπέρασμα.
Ωστόσο, για την πλήρη εικόνα του τι συνέβη στον άτυχο 26χρονο θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές εξετάσεις
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.