Λεπτό προς λεπτό τη διαδρομή της35χρονης περιγράφει η οδηγός ταξί τις δύο ημέρες που πηγαινοέφερνε την Ελληνοαμερικανίδα «Κωνσταντίνα Χατζηφωτίου» από το Μέτς στην Καλλιθέαγια να κάνει την πρόβα τζενεράλε και την επίθεση εναντίον της Ιωάννας.
Η οδηγός αναφέρει ότι παρέλαβε την Ελληνοαμερικανίδα, η οποία της είπε ότι είχε τρια ραντεβού για συνεντεύξεις και ζήτησε να την περιμένει.
Μάλιστα, έδειχνε αγχωμένη ενώ, όταν της ζήτησε τον αριθμό του κινητού της, απάντησε ότι είχε αμερικάνικο τηλέφωνο το οποίο δεν είχε ενεργοποιήσει.
Σε ό,τι έχει να κάνει με την ημέρα της επίθεσης, είπε ότι «Στις 9:25 εμφανίστηκε και μου είπε “περίμενε εδώ, δεν θα αργήσω” και να την χρεώσω κανονικά. Έφυγε προς απέναντι, την πλευρά της Αγίας Ελεούσας και εξαφανίστηκε. Έμφανίστηκε σύντομα ύστερα από δέκα λεπτά με ένα τέταρτο το πολύ τρέχοντας. Μπήκε στο πίσω κάθισμα πίσω από μένα. Τη ρώτησα πού πηγαίνουμε, άργησε λίγο να απαντήσει και μου είπε “Στο Μέτς, όπως και χθες...».
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.