Τραγωδία στο Μάτι: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στο Συντονιστικό της Πυροσβεστικής
Ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση ζήτησε επιπλέον στοιχεία για τον τρόπο που έδρασε η πυροσβεστική στην τραγωδία στο Μάτι – Δόθηκε εντολή να κατασχεθεί το καταγραφικό μηχάνημα του Κέντρου Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας
Έφοδο στο Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο του Πυροσβεστικού Σώματος στο Χαλάνδρι πραγματοποίησαν την Πέμπτη αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά από εντολή που έδωσε ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση της τραγωδίας στο Μάτι,όπου χάθηκαν πάνω από 100 άνθρωποι, λόγω της πυρκαγιάς στις 23 Ιουλίου 2018.
Ο ανακριτής φέρεται ότι ζήτησε επιπλέον στοιχεία για τον τρόπο με τον οποίο έδρασε η Πυροσβεστική και αναζητά τα λάθη που έγιναν εκείνη την τραγική ημέρα. Ως εκ τούτου, έδωσε εντολή να κατασχεθεί το καταγραφικό μηχάνημα του Κέντρου Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας που βρίσκεται στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος στο Χαλάνδρι.
Παράλληλα, δεύτερη έρευνα έγινε στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Πληροφορικής της Πυροσβεστικής στο Μοσχάτο, όπου οι αστυνομικοί πήραν στοιχεία για τα ψηφιακά στίγματα υπηρεσιακών οχημάτων που χρησιμοποιήθηκαν την ημέρα της τραγωδίας στο Μάτι από αξιωματικούς της Πυροσβεστικής.
Ο λόγος για την Παπαστράτος, που έλαβε ξανά την ιδιαίτερα απαιτητική πιστοποίησηESC(EqualSalaryCertification). Μία αναγνώριση που έλαβε πρώτη φορά το 2019 και εξακολουθεί να είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που την έχει αποκτήσει. Παράλληλα, διακρίθηκε ως Κορυφαίος Εργοδότης για 9ησυνεχή χρονιά.
Με αφορμή τα 50 χρόνια από την ιστορική ομιλία του Antoine Riboud στη Μασσαλία, η Danone αποτίνει φόρο τιμής στο πρωτοποριακό του όραμα, που συνοψίζεται στη φράση «Ας διοικήσουμε τις επιχειρήσεις μας τόσο με την καρδιά όσο και με το μυαλό»