Συγκλονιστικές φωτογραφίες: Τεράστιος αλιγάτορας-κανίβαλος τρώει έναν μικρότερό του

lig_09

Οι συγκλονιστικές εικόνες δείχνουν τη στιγμή που ένας τεράστιος αλιγάτορας καταβροχθίζει έναν νεότερό του σε μια ξεκάθαρη πράξη κανιβαλισμού

Αν και στα περισσότερα είδη του ζωικού βασιλείου ο κανιβαλισμός είναι μία ακραία και πάντως σπάνια περίπτωση, στους αλιγάτορες είναι μία συνήθης πρακτική. Κάτι που φαίνεται με τον πιο αποκαλυπτικό όσο και εντυπωσιακό τρόπο στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Το περιστατικό απαθανάτισε με την κάμερά του ένας Αμερικανός, ο Brad Streets, ο οποίος έκανε μία... ήσυχη βόλτα σε ένα εθνικό πάρκο στο Τέξας των ΗΠΑ.

lig_09


Οι συγκλονιστικές εικόνες δείχνουν τη στιγμή που ένας τεράστιος αλιγάτορας καταβροχθίζει έναν νεότερο σε μια ξεκάθαρη πράξη κανιβαλισμού.

Ο 31χρονος Streets έκανε βόλτα όταν ξαφνικά άκουσε μεγάλη ένταση στη λίμνη δίπλα του και πλησιάζοντας είδε τα κομμάτια από τον νεκρό αλιγάτορα να επιπλέουν στα σκοτεινά νερά.

alig_009


«Δεν ήμουν σίγουρος τι συνέβαινε αρχικά, είδα ένα σωρό κομμάτια που επέπλεαν, οπότε σταμάτησα να παρατηρήσω», είπε ο Brad Streets.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τους ειδικούς γύρω από τους αλιγάτορες, ο κανιβαλισμός χρησιμεύει στο συγκεκριμένο είδος όχι μόνο ως μέσο για διατροφή αλλά και ως τρόπος για τον έλεγχο του πληθυσμού της λίμνης.

ali_001

ali_022

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Μανώλης..

Σκηνές από τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Giorgos_Patoulis

Θα λειτουργήσει δοκιμαστικά ως χώρος υποδοχής αδρανών υλικών από ανακυκλώσιμα της περιοχής για να αποφευχθεί η απένταξη του από την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση» υπογράμμισε ο περιφερειάρχης Αττικής

asopdd

Το πρόγραμμα ξεκίνησε το 2017 στις Πηγές Άρτας και από τότε, κάθε χρόνο, υλοποιούνται ημερίδες και φεστιβάλ -Φέτος, η ημερίδα με θέμα «Η Κοιλάδα του Αχελώου στην Ιστορία του τόπου» αφορούσε το φυσικό περιβάλλον και το πώς αυτό επέδρασε στην εξέλιξη της Ιστορίας